Hírek

Friss információk!!!

Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!

A mai napon úgy döntöttünk, hogy a digitális oktatásra, a KRÉTA rendszert fogjuk használni. Ehhez mindenki (aki eddig nem tette volna) lépjen be az KRÉTA felületére! Tanulók belépése: felhasználónév: oktatási azonosító jelszó:születési év-hónap-nap (kötőjellel). Amennyiben valakinek nem sikerül, vagy problémája adódik a tananyaggal, segítséget kérhet Rózsa Tamás rendszergazdától a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy telefonon (06/77/401-630) az alábbi időszakokban:

2020. 03. 18.                                                    8.00-16.00

2020. 03.19.-03.20.                                         8.00-12.00

2020. 03. 23-tól hétfő-kedd-szerda              8.00-16.00

2020.03.18-tól fog működni az új rendszer (reméljük, bírni fogja a terhelést a Kréta). A tananyagot házi feladatként vagy üzenetben fogják megkapni a diákok. Akinek nincs internetes elérhetősége, a tananyagot papíralapon is megkaphatja, illetve korlátozott mennyisében tudunk kis laptopokat kölcsönözni is. Ezeket az igényeket az osztályfőnöknél szíveskedjenek jelezni! Az iskola titkárságán ügyeletet tartunk, a szükséges higiéniai előírások betartásával lehet belépni az épületbe.

Az étkezést a továbbiakban az Önkormányzat a Diákkonyhán keresztül oldja meg annak, akinek erre szüksége van. Változtatási igényüket 24 órával az étkezést megelőzően, az alábbi e-mailben szíveskedjenek jelezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen! Jelenleg az iskola egyik tanulóját sem kell felügyelnünk. Amennyiben ez az igény változik, az osztályfőnököknél jelezzék 24 órával korábban!    

A mai naptól a Magyar Katolikus Püspöki Kar döntése értelmében a szentmisék sem a hagyományos módon lesznek megtartva. Arra bíztatjuk a híveket, hogy otthonról kapcsolódjanak be a szent cselekménybe. A jánoshalmi szentmisék megtekinthetőek lesznek a Facebookon. Az ima hatalmas erejére különösen nagy szükség van ilyenkor, imádkozzunk egymásért egyénileg vagy családi körben!

Kedves Tanulók!

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél jobban megkönnyítsük számotokra ezt a nehéz időszakot, hogy így is élmény legyen a tanulás. Nagyon várjuk, hogy újra hagyományos keretek között taníthassunk benneteket, épen, egészségesen! Addig is arra kérlek Benneteket, vegyétek ezt komolyan, felelősséggel, ne maradjatok le, haladjatok velünk! Most valóban kiderül, hogy nem nekünk, nem is a szüleiteknek, hanem Magatoknak tanultok!

Minden jót!!! Isten Áldjon Benneteket!!!

Kaszás Eszter

         ig.

 

 

Közösségi média

© 2019 Szent Anna Katolikus Óvoda és Általános IskolaKészítette: Matricadiszkont

Keresés