Alapítvány

Alapítványi hírek

Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki az adója 1%-évről évre a mi alapítványunk javára ajánlotta és kérem, hogy aki teheti, ezután is támogasson minket ezzel a lehetőséggel.

Az legjelentősebb anyagi támogatás az intézménynek, hogy hozzá tudunk járulni a kulturált környezet kialakításához, az oktatás és nevelés körülményeinek javításához.

Szent Anna Intézményért Alapítvány (adószámunk: 18341797-1-03)

Szervezetünk pénzügyi vezetését Bányai Elemérné, Mandi néni látja el, kinek nagy hálával tartozunk lelkiismeretes munkájáért, erkölcsi támogatásáért és nem utolsó sorban fáradhatatlan lelkesedéséért, tenni akarásáért. Az alapítvány elnöke Malustyik Béla, kinek köszönettel tartozunk önzetlen munkájáért és folyamatos kapcsolattartásért. Köszönjük, hogy szabadidejéből ilyen sokat áldoz sikereinkért.

Pályázati munkánknak köszönhetően és a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja működési költségeinket. Szintén a Nemzeti Együttműködési Alap és Magyarország kormánya támogatásával egy régi vágyunk vált valóra, vásárolhattunk egy Borota, Szent Kata területén lévő ingatlant. Az ingatlan lakóépülettel, kemencés nyári konyhával és nagy udvarral rendelkezik, mely megfelelő helyszín lesz majd közösségi programjainkhoz. Első tervünk, hogy kialakítsunk egy vizesblokkot 4 WC-vel, 2 zuhanyzóval és 2 mosdóval. A felújítási munkálatok most a tervezés fázisában vannak. A következő lépcsőfok egy 30 fő befogadására alkalmas nyitott kiülő lesz, ami lehetőséget ad foglalkozások megtartására. Amint az időjárás engedi sok tennivaló vár még ránk a helyszínen, de reményeink szerint egy év múlva már osztályok és ovis csoportok is birtokba vehetik a „tanyát”.

ME BGA

Közösségi média

© 2023 Szent Anna Katolikus Óvoda és Általános Iskola Készítette: Matricadiszkont

Keresés